Tussenschoolse opvang (TSO)


Op onze school is ook een overblijfregeling voor de kinderen. Vanaf 1 augustus 2006 valt deze regeling onder de verantwoordelijkheid van de school (schoolbestuur). Alle kinderen van groep 0 tot en met groep 8 kunnen hiervan gebruik maken. De administratie van het overblijven (TSO - TussenSchoolse opvang) gebeurt via een geautomatiseerd systeem: TSO-assistent. Tijdens het overblijven op school gelden de zelfde afspraken als tijdens schooltijden. Dit geldt ook voor het 'Gruiten' op dinsdag en donderdag.

Registeren
Om gebruik te maken van dit systeem moeten ouders hun kinderen eenmalig online registreren voor de TSO-assistent. Via deze link kunt u zich eenmalig registreren voor de TSO.

Om het systeem optimaal te kunnen laten functioneren is het van belang dat alle ouders/verzorgers, dus ook degenen die hun kind incidenteel gebruik laten maken van de TSO, zich eenmalig registreren in het systeem. Aan de registratie zijn geen kosten verbonden.

Let op:
In het bovenste inlogscherm moet u het brinnummer van de school ingevuld worden: 03XN0G
03 0 zijn cijfers en XN G zijn hoofdletters.
Vervolgens moet u in het onderste inlogscherm de registratiecode invullen: 8754.
Hulp nodig: klik dan op het "vraagteken".

Inloggen
Online aan - en afmelden kan nu 24 uur per dag. Tevens is er 'n App waarmee de ouders de kinderen via de smartphone kunnen aan- c.q. afmelden. Allemaal te vinden op de inlogpagina van de TSO Assistent. De aan- en afmeldingen dienen wel vóór 9 uur van de overblijfdag zelf te gebeuren! Zijn er vaste dagen dat de kinderen overblijven kan dit al het hele jaar vooraf ingepland worden. Maar houdt er wel rekening mee, indien 'n kind niet overblijft of ziek is dat de ouder dit zelf uit moet vinken!

De kleuters worden door een van de overblijfouders opgehaald bij de groep. De andere kinderen gaan zelfstandig naar de gemeenschapsruimte van de bovenbouw.

Zijn er nog vragen dan kunt u deze mailen naar de coördinator overblijven:
mevr. Mieke van den Elsen - o.verblijven@dekwir.nl

Kosten

Kosten bedragen per kind € 1,75 per dag. Elk kind brengt zijn eigen lunchpakket met drinken mee naar school. Fruit is toegestaan en er mag geen snoep meegenomen worden. Willen de ouders waarvan de kinderen al overblijven even kijken of deze nummers nog up-to-date zijn? Ook zouden we willen weten, als u uw kind aanmeldt, of er bijzonderheden zijn m.b.t. het eten, medicijnen etc.

Mochten er zich probleempjes voordoen tijdens het overblijven, nemen wij indien nodig even contact op met de ouder c.q. verzorgende. Mocht thuis blijken dat uw kind tijdens het overblijven niet lekker in zijn vel zit zouden wij dat graag ook willen vernemen. Zijn er klachten dan hadden we graag dat u rechtstreeks met 'het overblijfteam' via de mail contact opneemt. Zo kunnen we het snelst - in overleg - de proberen op te lossen. De kinderen moeten zich lekker "thuis" voelen bij de overblijvers. Wij proberen het zo gezellig mogelijk te maken en te houden.